024 64 56 233

info@clao.nl

Koolbergseweg 22

6604 BM Wijchen

Claudia Lai

Osteopathie

Wat u verder nog moet weten

Om u alvast te helpen…

Veel mensen willen in eerste instantie dezelfde dingen weten. Om u alvast te helpen verwijzen we naar de site van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) www.osteopathie.nl waar op veel vragen alvast een algemeen antwoord wordt gegeven en waar tevens een patiëntenforum aanwezig is. Voelt u zich echter nooit bezwaard om uitleg te vragen of additionele vragen te stellen!

Hoe werkt CLAO?

Claudia Lai werkte jarenlang als fysiotherapeut in Nederland en Duitsland. Na een aantal jaren gaf het vak haar geen ultieme voldoening meer en besloot zij de 5-jarige opleiding Osteopathie aan het Sutherland College te volgen. Hoofdreden was de totaalbenadering van de Osteopathie. Naast haar studie werkte Claudia samen met een acupuncturist en manueel therapeut en nam deel aan workshops over familieopstellingen. Als praktiserend Osteopaat was zij tevens werkzaam bij een chiropractor. De kennis die zij opdeed van andere disciplines maakt dat zij bij haar behandelingen intensief samenwerkt met verschillende therapeuten als acupuncturisten, een mesoloog en een sportarts.

Doordat de osteopatische behandeling zich richt op het herstellen van de verstoorde dynamiek van structuur, vloeistof en energie, kan de patiënt veranderingen voelen op verschillende niveau’s: heel fysiek maar ook emotioneel of geestelijk. Claudia Lai benut kennis vanuit verschillende disciplines waardoor ze de getoonde reacties van de patiënt goed kan begeleiden.

Het belangrijkste is eigenlijk dat u het zelf ervaart! Claudia komt graag met u in contact. U kunt bellen en een bericht achterlaten op het antwoordapparaat of gebruik maken van het formulier op deze website. Tijdens de behandelingen kan zij u helaas niet te woord staan maar als u haar belt krijgt u zo snel mogelijk bericht.